Tanker om madlavning

Jeg har aldrig kunnet forstå, hvorfor opskrifter tit udelader vigtige informationer. Jeg er f.eks. ikke tilfreds med at få at vide, at bollerne skal have “til de er færdige” – for når jeg aldrig har lavet dem før, hvordan kan jeg så gennemskue, hvornår de er færdige? En anden kæphest er opskrifter, der dikterer, at man skal bruge de mest obskure ingredienser, som man enten ikke kan få fat i eller som er uforholdsmæssigt dyre. Alt det prøver jeg at undgå i mine opskrifter.

På denne side vil jeg give nogle tips, som jeg enten selv har fået af kloge mennesker, eller som jeg har erfaret mig frem til. Kommenter meget gerne med andre gode råd!

Hævemidler

Krydderier

Kommentarer

Kommentar fra Karin

13. januar 2011 at 15:04

Bedste artikel om hævemidler jeg har læst i mange år. Tak :)

Kommentar fra Vibeke Carmen Jørgensen

8. december 2012 at 15:46

Du må meget gerne skrive noget mere om krydderier – kardemommen skal stødes – ja :-) og gamle krydderier smides ud – (ups!! ja!! ) men vil meget gerne høre mere om alle mulige andre krydderier ??? :-)

Kommentar fra camillasloth

15. december 2012 at 22:51

Hej Vibeke

God ide – jeg er meget stor fan af en del krydderier, så der er masser at tage fat på!

/Camilla

Skriv en kommentar