Jordbærkoldskål

jordbærkoldskål

Opskrift på lækker og frisk jordbærkoldskål, der simpelthen bare er en fantastisk opfindelse. Der er generelt ikke noget bedre end koldskål, når det er varmt, men jordbær gør altså bare det hele endnu bedre. Og så er det nemt at lave!

Opskriften er til ca. fire personer.

Ingredienser:

  • 200 g modne jordbær
  • ½ liter tykmælk
  • 1 liter kærnemælk
  • 75 g sukker (smag til i forhold til bærrenes sødme)
  • kornene af en vanillestang
  • et skvæt citron

Fremgangsmåde:

Blend eller pisk jordbærrene sammen med citronsaften, til de er godt mosede. Bland alle de andre ingredienser sammen og hæld derefter jordbærrene i. Blend eventuelt jordbærkoldskålen, så den bliver helt ensartet.

Kom gerne koldskålen en tur i køleskabet inden servering – og husk, at hjemmelavede kammerjunkere bare gør oplevelsen endnu bedre :)

Offentliggjort: 17. maj 2012 under Desserter.
Tags: , ,

Kommentarer

Kommentar fra Sjø

8. september 2010 at 21:49

Det her er en generel kommentar til hjemmesiden… Vildt fed! Fantastisk initiativ! glæder mig til at se mere… :)

Kommentar fra camillasloth

8. september 2010 at 21:56

Tak :D Jeg er også meget glad for den!

Pingback fra Kammerjunkere | Camilla Sloth
22. april 2012 at 17:30

[...] spises selvfølgelig på koldskål – og optimalt på en hjemmelavet en af slagsen. Opbevar kammerjunkerne i en lufttæt beholder, hvis du ikke kan spise alle 96 med det [...]

Skriv en kommentar