Durum-flute

Opskrift på gode durum-flutes, der har en sprød skorpe og en blød og luftig krumme – lige som det skal være!

Ingredienser:

  • 5 dl vand
  • 50 g gær
  • 450 g durummel
  • ca. 300 g almindeligt hvedemel
  • 1½ tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 2 spsk olie

Fremgangsmåde:

Rør gæren ud i vandet og tilsæt olien. Opløs saltet og sukkeret. Tilsæt durummelet og rør det godt sammen til en ensartet masse. Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt til dejen bliver glat og smidig. Lad dejen hæve en times tid.

Form dejen til fire flutes og fordel dem på to bageplader. Lad dem efterhæve en halv time. Rids flutene på tværs og bag en plade ad gangen i ca. 12 min. ved 250 grader.

Offentliggjort: 9. april 2012 under Boller & Brød.
Tags: ,

Kommentarer

Kommentar fra Mari

31. juli 2012 at 10:26

Hvor mange bliver der af denne portion?

Kommentar fra Mari

31. juli 2012 at 10:26

Jeg mener hvor store bliver de fire styk?

Kommentar fra Michelle

6. august 2012 at 18:29

De er bare gode, Camilla! At pensle dem med æg og drysse sesamfrø over gør dem bestemt ikke værre :)

Skriv en kommentar