Banankage

banankage med chokoladestykkerOpskrift på lækker, luftig banankage med chokoladestykker. Der bliver ca. 6-8 stykker af kagen, og den kan med fordel fryses, hvis man ikke har appetit nok til at spise den hele selv :-)

Ingredienser:

  • 100 g smør
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 2 store modne bananer
  • 1 knivspids salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g mel
  • 50 g mørk chokolade
  • 50 g valnødder

Fremgangsmåde:

Ælt smørret og sukkeret sammen og pisk æggene i. Mos bananerne i en skål for sig og rør dem i dejen sammen med mel, salt og bagepulver. Hak nødderne og chokoladen og vend dem i dejen.

Kom dejen i en silikoneform eller i en springform beklædt med bagepapir. Bag banankagen ved 200 grader i ca. 40 – 45 minutter – tjek med en gaffel i midten af kagen, om den er bagt færdig. Lad banankagen køle lidt af inden den tages ud af formen og spises lun eller kold.

Offentliggjort: 23. oktober 2011 under Kager & Brownies.
Tags: , , ,

Skriv en kommentar