Sjøs kokochoko-småkager

En dag, hvor Sjø og jeg lavede Blommes kokossmåkager, fandt Sjø på noget genialt – noget, vi aldrig havde tænkt på før. Hvordan mon kokossmåkagerne smager med kakao? Vi hældte noget kakao i og vupti – geniale kokos-kakaosmåkager. Sjø er ellers ikke kendt for at lave mad, og da overhovedet ikke for at improvisere når hun laver mad, men når man har en åbenbaring, er det bare om at følge den!

Ingredienser

  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 250 g mel
  • 250 g kokosmel
  • 4-5 spsk kakao eller hvad man synes er passende
  • 1 æg
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 tsk bagepulver

Fremgangsmåde:

Bland det hele sammen og ælt. Form til små kugler med en diameter som en halvtredsøre og tryk dem flade. Bag i 6 min ved 210 g, og du har de bedste kokos-kakaosmåkager i verden. Bag dem endelig ikke længere – de skal nok blive sprøde når de køler af.

Se de originale Blommes kokossmåkager

Offentliggjort: 5. oktober 2010 under Småkager.
Tags: , , , ,

Kommentarer

Kommentar fra Sjø

5. oktober 2010 at 16:07

Jeg synes at det intet mindre end pragtfuldt!! Jeg er meget stolt! :D

Kommentar fra camillasloth

5. oktober 2010 at 20:07

Ja ikke? Du må lave dem igen, så jeg kan få et billede af dem. Jeg tør ikke selv, for jeg er bange for at komme til at spise dem alle sammen. Og det er da ros til opskriften…:-)

Kommentar fra Sjø

8. oktober 2010 at 19:30

Hehe jeg er stolt… Jeg havde alle kokossmåkagerne med over på arbejdet i mandags (bortset fra kokochoko-småkagerne, som jeg selv kom til at spise) og de blev spist på 0,5! :D Hvis man ikk kan kalde det for ros, så ved jeg ikk hvad man kan ;)

Kommentar fra camillasloth

8. oktober 2010 at 22:40

Ja ros er lige præcis hvad det er *kaster håndtegn til Blomme* ;-) Og jeg kan godt forstå du gemte kokochoko-småkagerne til dig selv – skal snart prøve at lave dem igen, og denne gang skal de blive endnu sprødere – uden køleskab!

Pingback fra Blommes kokossmåkager | Camilla Sloth
9. december 2010 at 20:43

[...] Et tip er at prøve at komme lidt kakaopulver i – så bliver de til Sjøs kokochoko-småkager. [...]

Skriv en kommentar